Με 22 Αστυνομικούς ενισχύεται το αεροδρόμιο του Ακτίου

Ο βουλευτής Θανάσης Παπαθανάσης, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο και κατόπιν συνεννόησης με τηΔημοτική Αρχή Ακτίου – Βόνιτσας, κατέληξαν σε μια σημαντική κίνηση για τη βελτίωση της ασφάλειας στον Αερολιμένα Ακτίου.

Μετά και από την τελευταία συνάντησή τους, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος δεσμεύτηκε για την ενίσχυση της ασφάλειας του Αερολιμένα Ακτίου ενόψει και της τουριστικής περιόδου. Η κοινή προσπάθεια οδήγησε στην έκδοση διαταγής (υπ’ αρίθμ. 1647/23/2541544) για την αύξηση του προσωπικού ασφαλείας στον Α.Σ.Κ. Αερολιμένα Ακτίου, με την προσθήκη 22 αστυνομικών. Αυτή η κίνηση έχει ως στόχο την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας εν όψει της τουριστικής περιόδου, καθώς προβλέπεται αύξηση της εναέριας κυκλοφορίας και των τουριστικών ροών.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: “Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα μας. Με καλή συνεργασία και συνεννόηση αποδεικνύεται ότι μπορούμε να επιτύχουμε πρακτικά αποτελέσματα που θα εξυπηρετούν το κοινό καλό.”

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr