Τσέναμο: «Το Σάββατο ο Παναιτωλικός και οι ιδέες που τον ακολουθούν χρειάζονται την συμπαράσταση κάθε φίλαθλου της ομάδας»

Μήνυμα συσπείρωσης για τον «τελικό» παραμονής με την Κηφισιά στην Καισαριανή έστειλε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, Λουίτζι Τσέναμο στον κόσμο της ομάδας.

Το ερχόμενο Σάββατο (13/4) ο Παναιτωλικός δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στη μάχη για την παραμονή απέναντι στην Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής.

Με ανάρτησή του στα social media, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, Λουίτζι Τσέναμο έστειλε μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο της ομάδας του Αγρινίου γράφοντας τα εξής:

«Το Σάββατο ο οργανισμος του Παναιτωλικού θα διαβεί δυστηχώς ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι. Από την μία τα “καθαρά σαλόνια” της super league και από την άλλη το απόλυτο χάος της S.L 2 (εχοντάς το βιώσει εκ των έσω πέρσι με την ΑΕΛ). Λάθη έγιναν, λάθη κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ολοί μας , λάθη δεν κάνει μόνο ο νεκρός…

Το Σάββατο ο οργανισμός μας και οι ιδέες που τον ακολουθούν , χρειάζεται την συμπαράσταση κάθε φίλαθλου της ομάδας, κάθε ρομαντικού λάτρη του ποδοσφαίρου. Το Σάββατο η ομάδα δεν θα παίξει μόνο για όσους βρεθούν στα πέριξ της καισαριανής , θα παίξει για όσους ησασταν στο Άργος, στην Νεα Σμύρνη, στο Ελ πάσο, στα μπαράζ με Βόλο και Ξάνθη.

Υγ.Κάπου θυμάμαι είχε γραφτεί τις ημέρες της ανόδου: “Οι ρομαντικοι αλητες ερχονται στα “καθαρα” μεγαλα σαλονια σας”.
Ραντεβού στην Καισαριανή…».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr