Συναντήσεις Σκιαδαρέση σε Ξηρόμερο και ορεινό Βάλτο

Μπαράζ επαφών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεπίδρασης με τις τοπικές κοινωνίες είχε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, παρουσία και των αντιδημάρχων Οικονομικών, Σωτήρη Γερόλυμου, Δ.Ε. Φυτειών, Ιωάννη Φλωρόπουλο και Υποδομών, Βασίλειο Πολύζο. Στη συνάντηση εκ μέρους της περιφερειακής παράταξης, εκτός από τον κ. Σκιαδαρέση συμμετείχαν το μέλος του Π.Σ., Τάσος Μπρέκος, η συντονίστρια του τομέα Πρόληψης, Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Έλλη Κετσιλή, ο συντονιστής του Πρωτογενούς Τομέα, Γιώργος Παπαχριστόπουλος και ο γραμματέας της παράταξης, Αθανάσιος Πυρρής.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα στελέχη της περιφερειακής παράταξης και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και την παρουσία τους στο Δήμο Ξηρομέρου, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες σπανίζουν μετεκλογικά.

Σε εξαιρετικό κλίμα αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και τέθηκαν από την δημοτική Αρχή Ξηρομέρου σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως το οδικό δίκτυο Αγρίνιο- Μύτικας και οι παρακάμψεις Μπαμπινής και Αρχοντοχωρίου, η οδική σύνδεση του λιμανιού του Πλατυγιαλίου και της πόλης του Αστακού με την Ιόνια Οδό, η ανάγκη αναβάθμισης του λιμανιού του Αστακού, η υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών, κ.α. Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Καταδύσεων, το οποίο διοργανώνει κι εφέτος -για δεύτερη χρονιά- ο Δήμος στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Ο κ. Σκιαδαρέσης δεσμεύτηκε πως θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τη δημοτική Αρχή προκειμένου να αναδειχτούν τα προβλήματα της περιοχής και να αναζητηθούν λύσεις.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Αγρίνιο, όπου έγινε συνάντηση με στελέχη και φίλους της παράταξης, ενώ οι επαφές συνεχίστηκαν στον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας. Εκεί η αντιπροσωπεία της παράταξης βρέθηκαν στον Εμπεσό, όπου έγιναν διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Ηλία Μπαρμπάκη, τον αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας, Θωμά Μπαγιάτη και κατοίκους του χωριού, οι οποίοι μετέφεραν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στα χωριά Περδικάκι και Βρουβιανά. Ο κ. Σκιαδαρέσης και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης έτυχαν θερμής υποδοχής, ενώ αρκετοί κάτοικοι εξέφρασαν την έκπληξή τους για την επίσκεψη, επισημαίνοντας ότι συνήθως οι αυτοδιοικητικοί τους ξεχνούν μετά τις εκλογές. Επίσης, προσκάλεσαν τον επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης στο πανηγύρι του Αγίου Θωμά στο ομώνυμο μοναστήρι, στις 12 Μαΐου.

Η «Νέα Δυτική Ελλάδα» συνεχίζει τις περιοδείες της σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδος, καταγράφοντας τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Συναντήσεις Σκιαδαρέση σε Ξηρόμερο και ορεινό Βάλτο

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr