Τα άκουσαν οι Συριζαίοι στο Μεσολόγγι, ελλείψει Νεοδημοκρατών

Ένα ρητό λέει ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Και αυτό ίσχυσε  στο Μεσολόγγι και στην κινητοποίηση για το Πρωτοδικείο, όπου οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ γιουχαΐστηκαν από μερίδα πολιτών!

Χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυναν ο βουλευτής Μ. Ζαμπάρας, ο πολιτευτής Γρηγόρης Θεοδωράκης και η πρώην βουλευτής Μ. Τριανταφύλλου, με την τελευταία ιδίως να γιουχάρεται εντονότατα από κάποιους πολίτες, όχι βέβαια για το θέμα του δικαστικού χάρτη, αλλά για άλλα θέματα όπως το ΤΕΙ, τα ζητήματα της λιμνοθάλασσας κτλ. Ενώ στον Αγρινιώτη Μίλτο Ζαμπάρα κάποιοι θύμιζαν ότι άλλα λέει στο Αγρίνιο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι στο Μεσολόγγι δεν υπάρχει τεράστια οργή κατά της ΝΔ και των σημερινών της αποφάσεων. Ελλείψει όμως των κυβερνητικών βουλευτών, που φυσικά είχαν τη στοιχειώδη πρόνοια να μην βρεθούν στη συγκέντρωση (εξάλλου και η παρουσία κάποιων κυβερνητικών στο δημοτικό συμβούλιο έγινε με την ασφάλεια της τηλεδιάσκεψης), κάποιοι Μεσολογγίτες ξέσπασαν στους πρώην κυβερνητικούς βουλευτές. Αυτούς είχαν μπροστά τους, σε αυτούς ξέσπασαν. Κάπως έτσι εξηγείται το επεισόδιο αυτό, χωρίς φυσικά αυτό να το δικαιολογεί τις ύβρεις, τις φωνές ή την αγένεια.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr