Θα έπρεπε πρώτα να τους είχε προκαλέσει αίσθηση η ψήφος των δημοτών

Δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τα αντανακλαστικά της παράταξης του Κώστα Πιστιόλα, καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεται με λάθος πράγματα.

Έκανε λοιπόν η παράταξη Πιστιόλα μια διαδικτυακή “δημοσκόπηση” για να δει την άποψη των πολιτών για τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγρινίου. Αυτή η διαδικτυακή έστω και ουδόλως επιστημονική έρευνα έδειξε ότι οι πολίτες κρίνουν ως δεύτερο σημαντικότερο πρόβλημα με ποσοστό 21% την εγκατάλειψη των χωριών. Και αυτό μας λέει στην ανακοίνωσή της η παράταξη Πιστιόλα “προκαλεί αίσθηση” και προσθέτει πως είναι “κάτι που καταδεικνύει τη μεγάλη δυσαρέσκεια των κατοίκων στις Δημοτικές μας Κοινότητες για τον τρόπο με τον οποίο τα χωριά τους έχουν αντιμετωπιστεί όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που θα πρέπει τουλάχιστον να προβληματίσει τη Δημοτική Αρχή”.

Μόνο που επειδή η παράταξη Πιστιόλα μιλούσε και προεκλογικά για την εγκατάλειψη των Τοπικών Κοινοτήτων θα έπρεπε πρωτίστως να της είχαν προκαλέσει αίσθηση των εκλογικά αποτελέσματα στην περιφέρεια του Δήμου. Γιατί, υπήρξαν δημοτικές ενότητες που ψήφισαν Παπαναστασίου σε ποσοστά της τάξης του 60% και του 70%. Αν ήθελε λοιπόν η παράταξη Πιστιόλα να κάνει δημοσκόπηση ας ρωτούσε το εξής απλό τους πολίτες: “Γιατί, ρε παιδιά, αφού τα χωριά τα έχει εγκαλείψει η Δημοτική Αρχή, ψηφίσατε Παπαναστασίου;”

Αλλά επειδή η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν θα αρέσει, προφανώς και δεν θα διατυπωθεί ποτέ! Γιατί η παράταξη Πιστιόλα μάλλον αδυνατεί να καταλάβει ότι αντιπολίτευση δεν είναι απλώς να λες “εμείς θα τα κάναμε καλύτερα”, όταν π.χ. πιάνεσαι να μην ξέρεις τι σημαίνει μελέτη

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr