Έκκληση της Μητρόπολης για την ενίσχυση του συσσιτίου στο Μεσολόγγι

Συνεχίζεται η λειτουργία του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μέσω του οποίου προσφέρονται καθημερινά 60 μερίδες φαγητού σε απόρους αδελφούς μας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, κάνοντας πράξη τον Ευαγγελικό λόγο της αγάπης.

Εν’ όψει των εορτών του Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας απευθύνει έκκληση όσοι επιθυμούν να συνδράμουν την λειτουργία του Σπιτιού Γαλήνης και να προσφέρουν είδη κρεάτων (κρέας, κοτόπουλα, κιμά), προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των τροφίμων κατά την διάρκεια της Διακαινησίμου Εβδομάδος και ολόκληρη την περίοδο του Πεντηκοσταρίου μέχρι και την θερινή διακοπή του Συσσιτίου.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όσους συμβάλουν έμπρακτα και στηρίζουν είτε συλλογικά είτε ατομικά την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Συσσιτίου και εύχεται ο Κύριός μας να τους ανταποδίδει κάθε αγαθό και κάθε ευλογία στη ζωή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ώρες 08:00’ – 13:00’ στο Σπίτι Γαλήνης Χριστού στην οδό Τραυλαντώνη 3, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο, π. Γεώργιο Μπίμπο (τηλ. επικοινωνίας: 6972 583061).

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr