ΣΥΡΙΖΑ: Στο ευρωψηφοδέλτιο Κουρουμπλής, Μολώνης και Καραγιώργου – Λάζαρη από τη Δυτική Ελλάδα

«Η διαδικασία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, καθώς συμμετείχαν, είτε με διαδικτυακή ψήφο είτε δια ζώσης περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλοι του κόμματος»

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα για τις προκριματικές εκλογές και τα 35 από τα 42 πρόσωπα που θα συνθέτουν το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι άλλα 5 πρόσωπα θα αποφασιστούν από τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αυτοδίκαια συμμετέχουν στις ευρωεκλογές οι δύο νυν ευρωβουλευτές του κόμματος Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:00 τη Δευτέρα (15/4) η καταμέτρηση των ψήφων των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οι οποίοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. «Η διαδικασία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, καθώς συμμετείχαν, είτε με διαδικτυακή ψήφο είτε δια ζώσης περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλοι του κόμματος» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στη λίστα των 35 υποψηφίων που θα συμπεριλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από τη Δυτική Ελλάδα περιλαμβάνονται οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σπύρος Μολώνης και Μαργαρίτα Καραγιώργου – Λάζαρη.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr