Σύμπτωση που δεν θέλει κανείς το Μπελέρη δήμαρχο;

Ο Ράμα που δεν θέλει το Μπελέρη δήμαρχο, μήπως και αυτός τον προτιμά ευρωβουλευτή;

Για την υποψηφιότητα Μπελέρη, καλό είναι να μη σταθούμε μόνο στην εσωτερική κατανάλωση και το εάν θα κλείσουν έτσι οι «τρύπες» στα δεξιά της ΝΔ. Το θέμα Μπελέρη δεν είναι εσωτερικό, είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και είναι θέμα ευρωπαϊκό, γιατί η Ευρώπη συζητά την ένταξη μιας χώρας, που απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί Κράτος Δικαίου, που σέβεται τις διεθνώς αναγνωρισμένες μειονότητες.

Τι θα συμβεί αν ο Μπελέρης εκλεγεί ευρωβουλευτής; Μήπως ο Ράμα θα περιμένει το Μπελέρη με ένα κουτί λουκούμια στην πόρτα των φυλακών για να τον συνοδεύσει μέχρι το αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες; Και στη συνέχεια θα βάλει ένα δικό του δήμαρχο για να μπορεί να κάνει τις δουλειές που θέλει στη Χειμάρρα και να εφαρμόσει τις πολιτικές ήπιου πογκρόμ με τις απαλλοτριώσεις που μοιάζουν με δημεύσεις περιουσίων των Ελλήνων της περιοχής.

Ο Μπελέρης θα βοηθούσε πολύ περισσότερο ως δήμαρχος Χειμάρρας τον ελληνισμό της περιοχής, παρά ως ευρωβουλευτής. Η ευρωβουλή εξάλλου δεν ασκεί βέτο, τα κράτη μέλη το ασκούν. Δηλαδή η Ελλάδα…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr