Eικαστική έκθεση του Θανάση Λιαροκάπη στο Αγρίνιο

Eικαστική έκθεση – “Τρισδιάστατοι λογισμοί” – Θανάσης Λιαροκάπης
26-4-24 έως 17.5.24

Tην Παρασκευή 26 Απριλίου εγκαινιάζεται στην “Ταξιδεύουσα” (Γρίβα 12) η εικαστική έκθεση του Θανάση Λιαροκάπη με τίτλο “Τρισδιάστατοι λογισμοί”.
Ώρες επισκέψεων 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00

Λίγα λόγια για την έκθεση :
Οι “Τρισδιάστατοι λογισμοί” δεν είναι απλώς μια έκθεση – είναι ένα ταξίδι στο μυαλό ενός οραματιστή καλλιτέχνη που τολμά να ονειρεύεται τρισδιάστατα.

Αντλώντας έμπνευση από τη φυσική ομορφιά του ξύλου και τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, ο Θανάσης Λιαροκάπης έχει δημιουργήσει μια συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα όρια των παραδοσιακών μορφών τέχνης. Κάθε κομμάτι είναι μια ένδειξη της σχολαστικής προσοχής του καλλιτέχνη στη λεπτομέρεια και της προθυμίας του να ξεπεράσει τα όρια της τέχνης του, με αποτέλεσμα έργα που είναι εντυπωσιακά οπτικά και εννοιολογικά βαθιά.

Κάθε έργο τέχνης αυτής της συλλογής είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Μέσα από περίπλοκες ξυλουργικές εργασίες, ο καλλιτέχνης ζωντανεύει τους πίνακές του, προσθέτοντας βάθος, υφή και μια οπτική ποιότητα που προσκαλεί τον θεατή να ασχοληθεί σε πολλαπλά επίπεδα.

Καθώς θα περιπλανηθείτε στην έκθεση, θα μεταφερθείτε σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η τεχνολογία συγκλίνουν, όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και όπου τα όρια της δημιουργικότητας ωθούνται συνεχώς.

Οι «τρισδιάστατοι λογισμοί” είναι μια γιορτή του ανθρώπινου πνεύματος και των ατελείωτων δυνατοτήτων της φαντασίας. Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τη μεταμορφωτική δύναμη της τέχνης σε αυτή τη σαγηνευτική έκθεση ενός ταπεινού αλλά καινοτόμου καλλιτέχνη του σήμερα.

Θανάσης Λιαροκάπης, Βιογραφικό :
Γεννήθηκα το 1966 στο Αγρίνιο.Ξεκίνησα να σπουδάζω στην φαρμακευτική της Ρώμης μέχρι και το τρίτο έτος αυτής. Αλλάζοντας έπειτα χώρο και κατεύθυνση, ολοκλήρωσα την τριετή φοίτησή μου στο κολλέγιο Πετρά Αθηνών, πάνω στο αντικείμενο του interior design και της διακόσμησης,

Στον χώρο αυτό δραστηριοποιούμαι από το 1992 έως και σήμερα. Κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές και καλλιτεχνικές συνεργασίες και αποκτήθηκε σχετική εμπειρία. Παράλληλα ασχολούμαι και με την εκπαίδευση ενηλίκων.Από παιδί μου άρεσε πάντα να σχεδιάζω, να επινοώ και να υλοποιώ ασυνήθιστες κατασκευές και συνθέσεις, με γνώμονα τη λογική το συναίσθημα και τον πειραματισμό.

Αξιοποιώντας και αναπτύσσοντας τις προσωπικές μου δεξιότητες και ανάγκες έκφρασης, χρησιμοποιώ πάμπολα μέσα όπως : ζωγραφική, ξυλουργική, ηλεκτρολογία, μεταλλοτεχνία κ.α. Δημιουργώ έτσι εικαστικά έργα αρκετά εκ των οποίων έχουν εισαχθεί σε ιδιωτικούς χώρους ή ήδη έχουν πουληθεί σε χώρες του εξωτερικού.

Παρουσία των έργων μου υπάρχει στο διαδίκτυο στις διευθύνσεις : www.Dreamodelers.com ή και www.Dreamodelers.etsy.com

Με ενθουσιάζουν οι νέες προκλήσεις και η εξεύρεση διαφορετικών τρόπων έκφρασης.Μετά από τη συμμετοχή μου στην 2η ομαδική έκθεση των «Αιτωλοακαρνάνων εικαστικών» του 2023, πραγματοποιώ τώρα την πρώτη μου ατομική έκθεση, με έργα που δημιούργησα μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας.

Θανάσης Λιαροκάπης
Σχεδιαστής και διακοσμητής εσωτερικών χωρών

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr