Eνδοοικογενειακή βία: Κατήγγειλαν τους εν διαστάσει συζύγους τους στο Αγρίνιο για απόπειρα βιασμού και προσωπικά δεδομένα

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας σχηματίσθηκαν δύο δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη περιοχή του Αγρινίου.

Ειδικότερα δύο γυναίκες κατήγγειλαν τους εν διστάσει συζύγους τους για ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για άλλες κακουργηματικές πράξεις όπως η απόπειρα βιασμού και η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα σε μια περίπτωση σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, αναφέροντας ότι εισήλθε στην οικία της παρά τη θέλησή της και της προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία ο κατηγορούμενος βιντεοσκόπησε το θύμα με κινητό τηλέφωνο, την εξύβρισε και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά της, με σκοπό την παράνομη ιδιοποίησή τους. Τέλος, η παθούσα κατήγγειλε ότι της προκαλούσε τρόμο και ανησυχία, καθώς την παρακολουθούσε για χρονικό διάστημα ενός μηνός.

Σε άλλη περίπτωση σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος ενός άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, αναφέροντας ότι την εξύβρισε και αποπειράθηκε να έρθει σε συνουσία μαζί της χωρίς τη συγκατάθεση της τελευταίας, η οποία του αντιστάθηκε. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο κατηγορούμενος από τις 18-4-2024 έως και τις 21-04-2024 απείλησε την παθούσα προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr