Συνάντηση του Κ. Καραγκούνη με την ΠΕΜΕΤΕ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης με μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών-Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών “ΠΕΜΕΤΕ” και με τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Ζούκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η ΠΕΜΕΤΕ ευχαριστήσε τον κ. Καραγκούνη για την στήριξη του στο προϊόν και ιδιαιτέρως για την ουσιαστική συνεργασία τους που συνέβαλε καθοριστικά στην οριστική επίλυση του προβλήματος της χρήσης της ονομασίας «ΚΑΛΑΜΑΤΑ/KALAMATA” για την συγκεκριμένη ποικιλία.

Περεταίρω συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΜΕΤΕ ενημέρωσαν το βουλευτή για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΠΕΜΕΤΕ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η ΠΕΜΕΤΕ επεσήμανε τα εξής:
“Σήμερα είχαμε την τιμή να επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΕΜΕΤΕ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης. Είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για θέματα του κλάδου και παράλληλα να τον ευχαριστήσουμε για την στήριξη του στο προϊόν και ιδιαιτέρως για την ουσιαστική συνεργασία μας που συνέβαλε καθοριστικά στην οριστική επίλυση του προβλήματος της χρήσης της ονομασίας «ΚΑΛΑΜΑΤΑ/KALAMATA” για την συγκεκριμένη ποικιλία”.

Ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε την υποστήριξη του προς την ΠΕΜΕΤΕ και τον κλάδο της, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προστασίας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και ειδικότερα αυτών της ελιάς προωθώντας πολιτικές που θα ενισχύουν τον τομέα. Παράλληλα, δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ΠΕΜΕΤΕ για την ενίσχυση και την προώθηση της ελιάς και όλων των προϊόντων της ένας κλάδος που απασχολεί χιλιάδες παραγωγούς και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Τέλος, ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει τη στήριξή του προς την ΠΕΜΕΤΕ και τη γεωργική κοινότητα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr