Mε Αυγενάκη επικεφαλής η εκστρατεία της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα «κλήρωσε» το «φύλλο πορείας» του Αυγενάκη

Μπορεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λ. Αυγενάκης να έλειπε από την προχθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, όπου ο Κ. Μητσοτάκης μοίρασε τα λεγόμενα «φύλλα πορείας» σε κορυφαίους υπουργούς, καθώς βρίσκονταν στο Πεκίνο, ωστόσο του… κλήρωσε η Δυτική Ελλάδα.

Για να ακριβολογούμε βέβαια δεν έγινε κάποια κλήρωση, αλλά  ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έκανε την επιλογή των υπουργών που θα… εκδράμουν στις περιφέρειες, λαμβάνοντας υπ’όψιν τα χαρακτηριστικά του κάθε υπουργού και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιφέρειας.

Έτσι τη Δυτική Ελλάδα «χρεώθηκε» ο Λευτέρης Αυγενάκης και θα πρέπει να ηγηθεί της προεκλογικής εκστρατείας του κυβερνώντος κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών. Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η εκστρατεία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αλλά ο Λ. Αυγενάκης θα πρέπει και με θέματα της αρμοδιότητάς του στην περιοχή να καταπιαστεί, αλλά και με άλλα σημαντικά θέματα για τη Δυτική Ελλάδα, που έχουν προκαλέσει και παράπονα από τις τοπικές κοινωνίες, όπως για παράδειγμα ο νέος δικαστικός χάρτης.

Εντωμεταξύ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο «χαμηλά» στη κοινωνική διαστρωμάτωση  θα πάει η εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος γενικότερα. Μέχρι τώρα οι περισσότεροι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όπου έχουν περιοδεύσει, έχουν επιλέξει να επισκεφθούν δημάρχους, περιφερειάρχες και περιορισμένο αριθμό εκπροσώπων τοπικών παραγωγικών φορέων…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr