Δεν προλαβαίνει τον Ατρόμητο ο Σενγκέλια

Ο Λεβάν Σενγκέλια επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη (18/4) στην Ελλάδα, την επομένη έγινε ένα με την υπόλοιπη αποστολή του Παναιτωλικού στην Τρίπολη και μία μέρα μετά έζησε την απόδραση από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

Θα είναι, όμως, απών το Σάββατο (27/4) στο Αγρίνιο απέναντι στον Ατρόμητο. Ο διεθνής Γεωργιανός του Παναιτωλικού όπως αποδεικνύεται δεν είναι γραφτό να παίξει στα φετινά playouts της Stoiximan Super League.

Κι αυτό γιατί στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό και στην επικράτηση με 3-0 είχε μείνει στον πάγκο από τον Γιάννη Πετράκη, ενώ από εκεί και πέρα έχασε τα τέσσερα επόμενα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και το πέμπτο που ακολουθεί λόγω του τραυματισμού του.

Ο Σενγκέλια είχε τραυματιστεί στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού της Εθνικής Γεωργίας με την Εθνική Ελλάδας. Στον τελικό πρόκρισης στη τελική φάση του Euro που είχε διεξαχθεί πριν από 23 ημέρες.

Στις 26 Μαρτίου στην Τιφλίδα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει το εισιτήριο στα πέναλτι εκεί όπου είχε υποστεί διάστρεμμα στο 85΄ και είχε αποχωρήσει παραμένοντας στην πατρίδα του όπου και συνέχισε την αποθεραπεία του.

Ο διεθνής Γεωργιανός ακραίος που ήταν συνεπέστατος με την ημέρα της επιστροφής του στην Ελλάδα, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν συμμετέχει. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αυτό σημαίνει πως θα είναι απών και πάλι.

Το ερώτημα που τίθεται για τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό των «καναρινιών» και απομένει να φανεί στην πορεία είναι αν θα μπορέσει να υπολογίζει στον Σενγκέλια για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Αυτό της 8ης αγωνιστικής των playouts μία εβδομάδα μετά το Πάσχα (11/5) στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ. Ο Πετράκης και πάλι δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα περιμένει το ιατρικό τιμ, όσο και αν θα ήθελε τον διεθνή Γεωργιανό ακραίο επιθετικό στη διάθεσή του. Το γεγονός ότι μεσολαβούν ακόμη δύο εβδομάδες αυτό είναι προς όφελός του.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr