Ό,τι χρειάζεται καθημερινά η γατούλα σου θα το βρεις εδώ

Η φροντίδα της γάτας περιλαμβάνει διάφορα πράγματα, με βασικά σίγουρα την τροφή και την υγιεινή της. Για τον λόγο αυτό χρειάζεσαι ένα pet shop με πλούσια συλλογή ποιοτικών προϊόντων από τα μεγαλύτερα brands, για να της προσφέρεις τα καλύτερα από κάθε άποψη.

Το Pet Heart Shop είναι ένα εξαιρετικά ενημερωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο διαθέτει και φυσικό κατάστημα στο Περιστέρι, και είναι το pet store που χρειάζεται κάθε γατομαμά και γατομπαμπάς!

Ανακάλυψε την ιδανική άμμο

 

Ever Clean Total Cover 10lt.

Η ιδανική άμμος για γάτες είναι διαφορετική για κάθε τετράποδο και άνθρωπο. Χωρίς άρωμα ή με άρωμα, η άμμος σιλικόνης ή ο μπετονίτης γάτας είναι καθαρά δική σου επιλογή. Η Van Cat, η Ever Clean και τα top brands σου προτείνουν άμμους όλων των κατηγοριών για μείωση των οσμών και άψογη υγιεινή.

Υγρή τροφή γατών σε απολαυστικές γεύσεις

 

Animonda Carny Adult με κοτόπουλο, γαλοπούλα και καρδιά πάπιας 400gr.

Η υγρή τροφή για γάτες μπορεί να αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής της ή μέρος αυτής, τόσο για γατάκια όσο και για ενήλικες και στειρωμένες γάτες. Σε κάθε περίπτωση, επίλεξε τις κονσέρβες γάτας που ανταποκρίνονται στην ηλικία και τις ανάγκες της δικής σου. Βρες τες με κοτόπουλο, τόνο, σολομό και σε απίστευτα γευστικές προτάσεις, με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Ξηρά τροφή από τα μεγαλύτερα brands

 

Bozita Cat Diet Stomach Grain Free με ελάφι 2kg.

Ανακάλυψε την κατάλληλη ξηρά τροφή γάτας, σε εκπληκτική προσφορά, και κάνε τη γατούλα σου το πιο ευτυχισμένο πλάσμα. Πέρα από την απόλαυση που προσφέρει το φαγητό, επιλέγοντας την τροφή που της ταιριάζει, εξασφαλίζεις ενέργεια και καλύτερη ποιότητα ζωής συνολικά.

Απόκτησε σήμερα, λοιπόν, την ιδανική τροφή, ξηρά ή υγρή, και προμηθεύσου μια άμμο εξαιρετικής ποιότητας, με ένα κλικ από το petheartshop.gr ή με μια επίσκεψη στο πιο φιλικό και ενημερωμένο pet shop!    

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr