Έξι δικογραφίες και μια σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία στην Αιτωλοακαρνανία

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν ένα και σχηματίσθηκαν συνολικά έξι δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα:
Στο Αγρίνιο:
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πατέρας της, διότι του προκάλεσε σωματικές βλάβες και τον απείλησε λεκτικά.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντροφός του και η μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σε αστυνομικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας:
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο γιός της, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή μέσω τηλεφώνου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζύγος του, διότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και την απείλησε, κρατώντας ένα μαχαίρι.

Στο Μεσολόγγι:
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντρόφος του, για ενδοοικογενειακή βία, απειλή (μέσω εμμονικής παρενοχλητικής συμπεριφοράς) και εξύβριση.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντρόφος του, για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση, πράξεις που έλαβαν χώρα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr