Η «απονομή δικαιοσύνης» με τον Τσιγγάρα

Στον Παναιτωλικό μπορεί η χρονιά αγωνιστικά να μην έχει τελειώσει καθώς το Σάββατο (11/5) υπάρχει το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ αλλά ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί.

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ήδη έχει ξεκινήσει και αυτό φάνηκε στην πράξη με την παραμονή του Γιώργου Λιάβα και έπεται συνέχεια όπου δικαίως αναμένεται να βρίσκεται ο Άγγελος Τσιγγάρας.

Πρώτα ο Πετράκης

Στη λογική της διοίκησης της ομάδας του Αγρινίου θα είναι καταρχήν η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη.Του Έλληνα τεχνικού που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε αντί του Γκάμπριελ Σούρερ συμμάζεψε το σύνολο που παρέλαβε βελτιώνοντας την εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αφού μείνει και με υπογραφή στον Παναιτωλικό και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα υποδείξει καταρχήν από το υπάρχον υλικό τι μέλλει γενέσθαι.Κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Λιάβα με τον εκ των αρχηγών της ομάδας και σημαία της να παρέμεινε στον ιστό της με τον 23χρονο να κλείνει τα αυτιά του ακόμη και σε ευρωπαϊκές σειρήνες.

Έπεται ο Τσιγγάρας

Όσον αφορά τον Τσιγγάρα και το δικό του συμβόλαιο φτάνει στην ολοκλήρωσή του.Ο 24χρονος μέσος που στη διάρκεια της φετινής χρονιάς έγινε 100άρης σε συμμετοχές με τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα της Super League συμπλήρωσε μία εξαετία στο Αγρίνιο.

Σε μία χρονιά όπου θα έλεγε κανείς πως αναγεννήθηκε με τις 19 του συμμετοχές και δικαίως φλερτάρει με την παραμονή του έχοντας ξεπεράσει πλήρως και τον τραυματισμό στον ώμο του.Ο Τσιγγάρας έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γκάμπριελ Σούρερ από την προετοιμασία όπως και στην πορεία του Γιάννη Πετράκη για το 6άρι της μεσαίας γραμμής.Ήταν πάντα στα υπόψη του Ρεθυμνιώτη τεχνικού είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είχε συμμετοχή στα 19 από τα 32 παιχνίδια της ομάδας. Όπως ακριβώς και πρόπερσι στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου μόνο που μπορεί να τα ξεπεράσει το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ. Επί του παρόντος για την παραμονή του φαίνεται να υπάρχει από κοινού επιθυμία.

Της παρουσίας ενός ποδοσφαιριστή που όσο χαμηλών τόνων και αν είναι μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια έχοντας ανδρωθεί μέσα από τις αγωνιστικές περιόδους που έχουνε προηγηθεί.Εξελίξεις και στην περίπτωση του Τσιγγάρα όπως και σε αυτή των επίσης δύο ακόμη παλιών του ρόστερ του Παναιτωλικού, των Αλέξανδρου Μαλή και Φρεντ Ντουάρτε, αναμένεται να υπάρξουν μετά και το επίσημο τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως φυσικά και των υπολοίπων που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους και είναι στα πλάνα αλλά και της ενίσχυσης του ρόστερ.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr