Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Τσιγγάρα

Η χρονιά ολοκληρώνεται για τον Παναιτωλικό το Σάββατο (11/5) με το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ και ουσιαστικά ουκ ολίγα συμβόλαια των υπάρχοντων ποδοσφαιριστών με ένα εξ αυτών να είναι και του Άγγελου Τσιγγάρα.

Ο 24χρονος Χαλκιδικιώτης βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αποτελεί έναν από αυτούς που έχουνε ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στην Super League.

Μία περίπτωση αυτή του Τσιγγάρα που φαντάζει ανάλογη με αυτή εκ των αρχηγών της ομάδας του Γιώργου Λιάβα. Του ποδοσφαιριστή που μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της ομάδας για μία ακόμη συνεχόμενη χρονιά ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ η παραμονή του με την υπογραφή του νέου διετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου του.

Ο Τσιγγάρας στη διάρκεια της φετινής χρονιάς πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής. Κάτι που φάνηκε και στην προετοιμασία της ομάδας αλλά και στην πράξη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League είχε 19 συμμετοχές όσες και την προπέρσινη πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου και αν χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Πετράκη το Σάββατο στο Ηράκλειο τότε θα πάει στις 20.

Σε μία χρονιά όπου θα έλεγε κανείς πως αναγεννήθηκε εισπράττοντας την εμπιστοσύνη και από τους δύο τεχνικούς της ομάδας. Και τον Γκάμπριελ Σούρερ αλλά και τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό που τον διαδέχτηκε δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως και τον τραυματισμό στον ώμο του.

Πως όμως έχει η κατάσταση της παραμονής του στον Παναιτωλικό; Η διοίκηση της ΠΑΕ ήδη του έχει εκφράσει τη διάθεσή της για νέο συμβόλαιο με τον Τσιγγάρα μέχρι στιγμής να μην έχει απαντήσει.

Το γιατί δεν έχει να κάνει ότι δεν θέλει να μείνει αλλά ότι θα ήθελε να δει αν θα προκύψει μέσα στο επόμενο διάστημα από ομάδα του εξωτερικού θέλοντας να δοκιμάσει τη τύχη του και εκτός συνόρων. Όπως ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον αδερφό του τον Χάρη Τσιγγάρα του ΠΑΟΚ.

Οπότε τη στιγμή αυτή όλα παραμένουνε ανοιχτά για το μέλλον του στον Παναιτωλικό. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να προδικάσει ένα αίσιο τέλος αφού πρώτα κλείσει και το θέμα του προπονητή με την παραμονή και με την βούλα του Γιάννη Πετράκη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr