Μας δουλεύει και η μανταμίτσα από τα Σκόπια

Παρά την οργισμένη –υποτίθεται- αντίδραση της Αθήνας αλλά και των Βρυξελλών για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» σκέτο από τη νέα πρόεδρο των Σκοπίων Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, κατά παράβαση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η μανταμίτσα από τα Σκόπια έδειξε ότι δεν χαμπαριάζει εύκολα…..

Παρά τις αντιδράσεις, επιμένει και παρά την παρατήρηση του Υπ. Εξωτερικών των Σκοπίων να αποκαλεί τη χώρα της «Μακεδονία», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι δικαίωμά της!

«Στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μακεδόνας πρόεδρος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα Μακεδονία, ως πράξη ατομικού δικαιώματος αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού, σεβόμενη τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αξίες και αρχές», αναφέρει το γραφείο της προέδρου ως απάντηση στον σάλο και προσθέτει σημειώνει: «Η Πρόεδρος θα τηρήσει την χρήση της επίσημης συνταγματικής ονομασίας. Το επίσημο κείμενο του όρκου, όπως αυτό ετοιμάστηκε από τις υπηρεσίες της Βουλής, υπογράφηκε με τη συνταγματική ονομασία της χώρας, όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Μας δουλεύουν δηλαδή κανονικά… Και καλά μας κάνουν, αφού υπογράψαμε τέτοια ανοησία, όπως η συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr