Διήμερη επίσκεψη Αυγενάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Αύριο στο Αγρίνιο, μεθαύριο στο Μεσολόγγι

Στην Αιτωλοακαρνανία θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη και την Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης. Αύριο το απόγευμα στις 18:00 θα έχει συνάντηση με φορείς του αγροτικού κόσμου από την περιοχή και ακολούθως στις 20:00 θα υπάρξει συνάντηση με στελέχη της ΝΔ, καθώς ο Λ. Αυγενάκης ανέλαβε και συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα συνολικά.

Το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες καθώς το πρόγραμμά του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως, θα επισκεφθεί το δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και ακολούθως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Αργότερα θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και θα συναντηθεί με φίλους της ΝΔ σε καφέ του Αγρινίου. Το μεσημέρι ο Λ. Αυγενάκης θα μεταβεί στο Μεσολόγγι, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτη.

Η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει βέβαια προεκλογικό χαρακτήρα, ωστόσο η συνάντηση με τους φορείς του αγροτικού κόσμου αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς γίνεται στην σκιά της επείγουσας αναθεώρησης της νέας ΚΑΠ, αλλά και της επιτήρησης του ΟΠΕΚΕΠΕ από τα ευρωπαϊκά όργανα. Πάντως ο Λευτέρης Αυγενάκης με πρόσφατες δηλώσεις του παρείχε τη διαβεβαίωση προς τους Έλληνες αγρότες ότι η παρέμβαση της ΕΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν πρόκειται να καθυστερήσει ούτε μια μέρα τις πληρωμές που δικαιούνται.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr