Παναιτωλικός: Δοκιμές παιχτών μέχρι το φινάλε των προπονήσεων

Οι Γιώργος Αγαπάκης και Λεόν Πιερτζιάκομι του Αλμυρού θα συμμετάσχουν για μερικές ημέρες στις προπονήσεις του Παναιτωλικού.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον Παναιτωλικό και από αύριο (14/5) μέχρι να πέσει η αυλαία τους θα συμμετάσχουν και δύο νέα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα δύο παίκτες από τον Αλμυρό, ο 21χρονος Γιώργος Αγαπάκης που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και ο 26χρονος Λεόν Πιερτζιάκομι από την Αργεντινή που είναι μεσοεπιθετικός.

Ο Γιάννης Πετράκης τους ξεχώρισε καθώς παρακολούθησε πρόσφατα τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στην ομάδα τους και τον ΠΟΑ όπου ο Αλμυρός επικράτησε 2-0 και θέλει έτσι να τους δει για μερικές ημέρες εν δράση.

Ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» μάλιστα μίλησε στο Cretafans Radio για την περίπτωσή τους. «Οταν υπάρχει μια πληροφορία που αξίζει τον κόπο την αξιολογούμε. Ερχονται για να τα δούμε τα παιδιά. Είδα τα παιδιά και θεώρησα ότι πρέπει να τα δούμε από κοντά, για να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν. Από αύριο μέχρι Παρασκευή θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Παναιτωλικού», σχολίασε.

πηγή : gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr