Θα κάνει κάποιος μια ερώτηση για τα «διαδικαστικά ζητήματα»;

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο υφυπουργός υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στην επίσκεψη του στην Αιτωλοακαρνανία και τα νοσοκομεία της περιοχής συνοδεύονταν μόνο από έναν από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ στο νομό.

Ο Μάριος Σαλμάς βεβαίως δεν μας εκπλήσσει με την απουσία του, καθώς θα ήταν έκπληξη να συνοδεύσει τον αρμόδιο υφυπουργό σε μία επίσκεψη στο νοσοκομείο Αγρινίου και μία συνάντηση με το διοικητή του νοσοκομείου, που ο βουλευτής έχει καταγγείλει επανειλημμένως πως βρέθηκε στην εν λόγω θέση, όντας μόνο και μόνο φίλος του Θάνου Πλεύρη, επί υπουργίας του οποίου διορίστηκε. Ούτε όμως ο Κώστας Καραγκούνης ήταν παρών παρόλο που και αυτός έχει δείξει αρκετές φορές το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των δομών δημόσιας υγείας στην περιοχή.

Έτσι λοιπόν μόνο ο Θανάσης Παπαθανάσης ήταν παρών σε αυτή την επίσκεψη για να ακούσει από το Μάριο Θεμιστοκλέους ένα ακόμη «θα» για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, που παραμένει στα χαρτιά ένα χρόνο μετά την απόφαση για τη δημιουργία του.

Δεν δημιουργεί βέβαια αυτή η ιστορία ιδιαίτερες απορίες από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές συζητήσεις για τον ιδιωτικό στεφανιογράφο που λειτουργεί στην περιοχή. Το ερώτημα όμως είναι αν θα τολμήσει κάποιος από τους κυβερνητικούς βουλευτές να καταθέσει μία ερώτηση στη βουλή προς το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να πάρει μία επίσημη απάντηση από το Υπουργείο αναφορικά με αυτά τα «διαδικαστικά ζητήματα» που επικαλέστηκε ο Μάριος Θεμιστοκλέους για την καθυστέρηση στην υλοποίηση της απόφασης. Ποιος λοιπόν θα το τολμήσει;;;

Έτσι ώστε να μην γίνονται συνειρμοί πώς η καθυστέρηση στην υλοποίηση της απόφασης σχετίζεται με ιδιωτικά συμφέροντα στο χώρο της υγείας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr