Τακτικός καθηγητής στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών o Μάριος Σαλμάς

Για δικαίωση του πατέρα του που κάτω από δύσκολες συνθήκες στήριξε την προσπάθειά του να γίνει χειρουργός κάνει λόγο δήλωσή του ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, με αφορμή την ομόφωνη εκλογή του στη βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Όταν ήμουν παιδί ήθελα μόνο να γίνω χειρουργός. Τα κατάφερα με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά, την βοήθεια του θεού και την στήριξη των γονιών μου. Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα.

Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καθηγητές του Εκλεκτορικού σώματος που όχι μόνο με ψήφισαν αλλά είπαν συγκινητικά λόγια .Ένα ευχαριστώ και στους δασκάλους μου που μου έδειξαν το δρόμο και με δίδαξαν τρόπο επιστημονικής σκέψης και συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πατερά μου και την μητέρα μου για την αμέριστη αγάπη και πίστη σε εμένα.

Τέλος αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την οικογένεια μου την σύζυγο μου Ειρήνη, την κόρη μου Έλλη και τον γιό μου Αντώνη που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια ο καθένας με τον τρόπο του”.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr