«Αύριο θα σας ελέγξουμε»: Ο Δήμος Αγρινίου πάντα πρωτοπόρος

Μάλλον μιλάμε για τον τερματισμό της γελοιότητας από το Δήμο Αγρινίου.

Η σημερινή ανακοίνωση πως από αύριο θα πέσει ο… πέλεκυς της νομιμότητας στο ζήτημα της κατάληψης κοινόχρηστων χώρων στο Αγρίνιο από επαγγελματίες που είτε δεν πλήρωσαν, είτε αδιαφόρησαν να κάνουν αίτηση (μάλλον υπάρχουν και τέτοιοι), είτε κάνουν υπέρβαση του χώρου που δικαιούνται είναι πραγματικά μνημείο γελοιότητας και τρανή απόδειξη της προκλητικής ανοχής που δείχνει η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή στο συγκεκριμένο κλάδο.

Κάτι αντίστοιχο θα ήταν να έπαιρνε τηλέφωνο το ΣΔΟΕ σε μια επιχείρηση και να τους έλεγε “αύριο θα έρθουμε να ελέγξουμε, αν κόβετε αποδείξεις”, ενώ η Επιθεώρηση Εργασίας θα έλεγε “αύριο θα έρθουμε να δούμε, αν έχετε αδήλωτους εργαζόμενους στο μαγαζί σας ή αν γίνεται υπέρβαση ωραρίου”.

Όλο αυτό γίνεται στο Αγρίνιο όταν πριν από λίγες ημέρες ειπώθηκε από αρμόδια χείλη της δημοτικής αρχής ότι οι πρώτοι έλεγχοι -χωρίς πρόστιμα ή άλλα μέτρα φυσικά- που έγιναν από τη Δημοτική Αστυνομία έδειξαν οι 97 από τους 100 είναι παράνομοι. Επομένως, όλοι αυτοί, ενώ τους δόθηκε μια τεράστια παράταση, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαν πάρει και μια γενναία μείωση τελών, τώρα ο Δήμος Αγρινίου τους προειδοποιεί ουσιαστικά να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματά τους για να μην τα κατασχέσει…

Αυτός είναι ο πέλεκυς του Δήμου Αγρινίου: Είναι πέλεκυς με προδέρμ, με πολύ προδέρμ και βαζελίνη…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr