Ο Δένδιας σε θέση… άμυνας

Οι πρόσφατες αιχμηρές δημόσιες παρεμβάσεις του Νίκου Δένδια, για το πρόγραμμα Safe και τη συμμετοχή της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τη συνολική εικόνα της χώρας σε διεθνές επίπεδο, με επίκεντρο τα εθνικά θέματα, μάλλον… ξένισαν.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει επιλέξει στρατηγικά τη… διπλωματική θεώρηση των πραγμάτων, ώστε να μη διαταράξει τις ευαίσθητες ισορροπίες τις οποίες έχει πετύχει στη σχέση του με τον σημερινό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπό το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης υπεροχής του έναντι κάθε άλλου δελφίνου, στη μελλοντική μάχη για τη διαδοχή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Δένδιας ουσιαστικά… παίζει άμυνα, προκειμένου να διαφυλάξει και να διατηρήσει τα κεκτημένα, την ίδια στιγμή ωστόσο κατανοεί ότι δεν μπορεί να μένει απαθής στις… παραφωνίες, ειδικά όταν βλέπει και από τα σχετικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ότι η παραδοσιακή κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας έχει ανέβει… στα κάγκελα με τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr