Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο ΑντιδήμαρχοςΚοινωνικής Προστασίας και Διοικητικών Υπηρεσιώντου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Δημήτρης Ράπτης, σε συνεργασία με τα στελέχη των κοινωνικών δομών του Τμήματος Πρόνοιας, καλείιδιώτες, συλλόγους, και επιχειρήσειςνα συμβάλλουν στην συγκέντρωσησχολικών ειδώνγια τους μαθητέςτου Κοινωνικού Παντοπωλείου που χρήζουν στήριξης.
Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά από αύριο Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίουέως και την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2025, από τις 9:00 έως τις 13:00, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (οδός Λουδοβίκου Βαυαρίας 13, Μεσολόγγι).
Είδη που συγκεντρώνονται είναι:
• σχολικές τσάντες
• κασετίνες
• μολύβια
• γόμες
• τετράδια
• μπλοκ ζωγραφικής
• ξυλομπογιές
• μαρκαδόροι
• χάρακες και γεωμετρικά όργανα
• κόλες, ψαλιδάκιακ.α.
Θυμηθείτε: ακόμη και η πιο μικρή προσφορά, είναι σημαντική. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε κάθε παιδί!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631023192
Κέντρο Κοινότητας: 2631363425
Η πράξη, «Συνέχιση Δράσης Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο» με Κωδικό ΟΠΣ 6002338 καθώς και η πράξη «Συνέχιση Δράσης Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με Παράρτημα Ρομά με Κωδικό ΟΠΣ 6002316, εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (Ε.Κ.Τ.+ ).