Τώρα σας πάω στο «στρατόπεδο» της κ. Καρυστιανού η οποία εμφανίζεται στην δημόσια «σφαίρα» ως πολιτικός και όχι ως πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, αφού παραιτήθηκε. Ωστόσο, στην επιστολή της παραίτησης της έδειξε τελικά ότι… μοιάζει αρκετά στον Αλέξη Τσίπρα.
Και αυτό γιατί, όπως ο πρώην πρωθυπουργός έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο για να εξηγήσει ότι για όλα τα κακά που συνέβησαν στην διακυβέρνησή του έφταιγαν οι «σύντροφοί» του στον ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί που διάλεξε, έτσι και η κ. Καρυστιανού. Έγραψε μία μακροσκελή επιστολή για να κατηγορήσει τους συνοδοιπόρους της στον Σύλλογο, επίσης συγγενείς θυμάτων των Τεμπών.
Έκανε λόγο, λοιπόν για «εμπόδια που επί μακρόν μου ετίθεντο για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και η άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα, αιτία για την οποία αναγκάστηκα να αποστείλω εγγράφως μεταξύ άλλων και το από 26.08.2025 Mail μου προς τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου», προσθέτοντας ότι «δεν συναίνεσαν σε όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα όλη η λάσπη για τη μη δημοσίευση των οικονομικών του Συλλόγου να συνεχίζει να πέφτει πάνω μου και από τη δική μου πλευρά να συνεχίσω να σιωπώ, για να μην εκθέσω τα Μέλη του Συλλόγου». Είπε επίσης, ότι τα πέντε μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «επ’ αφορμή άλλης συνεδρίασης, αποφάσισαν για την «παραίτησή» μου, εν αγνοία μου και εν τη απουσία μου, λόγω της ανακοίνωσής μου να συσπειρώσω Κίνημα Πολιτών για την τιμωρία των ενόχων για την τραγωδία των Τεμπών και την αποκατάσταση του Κράτους Δικαίου στη χώρα».
Κοίτα να δεις, που τελικά ενώ στην αρχή επιτέθηκε σφοδρά εναντίον του, τώρα η κ. Καρυστιανού αρχίζει να… ακολουθεί πρακτικές του κ. Τσίπρα.
πηγή : parapolitika.gr






