Μέχρι τις 30/09/2016 είναι η παράταση που δόθηκε επισήμως (δείτε εδώ)για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου του ∆ήμου Αγρινίου στην αερογέφυρα.
Ωστόσο ακόμη υπάρχει η αμφιβολία για το αν το διάστημα μέχρι τα τέλη του προσεχή Σεπτεμβρίου θα είναι αρκετό. Και αυτό γιατί διαχρονικά οι καθυστερήσεις του έργου δεν οφείλονταν σε υπαιτιότητα του αναδόχου. Έτσι παρά το γεγονός ότι κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, τον περασμένο Φεβρουάριο στο έργο, υπήρξαν διαβεβαιώσεις για την απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου, το τελευταίο διάστημα πάλι φαίνεται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στη χρηματοδότηση του έργου.
Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι οι υπολοιπόμενες εργασίες στο κλειστό της αερογέφυρας είναι σχετικά λίγες και αν υπάρξει απρόσκοπτη χρηματοδότηση το έργο θα μπορέσει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.