Στόρια στα παράθυρα – Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στο σπίτι σας

Έχετε βαρεθεί τις κουρτίνες και θέλετε να αλλάξετε τους χώρους του σαλονιού και του υπνοδωματίου που δεσπόζουν οι κουρτίνες; Η εταιρεία Cornaros σας προτείνει την καλύτερη λύση για να κάνετε τον χώρο σας πιο μοντέρνο και πιο cozy: Τα στόρια!

Τα στόρια είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος για να ελέγξετε τη σκίαση στα παράθυρά σας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αισθητική κάλυψη που σίγουρα καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Η επιλογή τους μπορεί να γίνει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να ταιριάξουν σε κάθε παράθυρο ή πόρτα, ταιριάζοντας με υπάρχον στυλ διακόσμησης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκομίσει ο χώρος σας από τα στόρια;
Αυξομείωση φωτισμού στο δωμάτιο
Τα στόρια μπορούν να ελέγξουν την ποσότητα του φωτός στο δωμάτιο από την ράβδο τους. Έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλο το παράθυρο ή απλά μέρος του, ακολουθώντας τις δικές σας προτιμήσεις.

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και στυλ
Οι περσίδες μπορούν να είναι κάθετες ή οριζόντιες, επιτρέποντας να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Στις μέρες μας υπάρχουν ακόμα και ασύρματες περσίδες ασφαλέστερες για τα παιδιά. Όσον αφορά τα υλικά, επίσης η ποικιλία είναι μεγάλη και από αυτά εξαρτάται η ποιότητα και η τιμή τους. Για παράδειγμα οι ξύλινες περσίδες είναι μια αισθητικά ανώτερη και ταυτόχρονα οικονομική λύση.

Προστασία της ιδιωτικότητάς σας
Χρησιμοποιώντας τα στόρια, σε αντίθεση με τις κουρτίνες μπορείτε να προκαλέσετε συσκότιση στο σπίτι, με μία κίνηση. Έτσι προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή, εύκολα και γρήγορα.

Εύκολη συντήρηση
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ο εύκολος καθαρισμός στα στόρια. Αντιθέτως οι κουρτίνες για να καθαριστούν πρέπει να πλυθούν και να σιδερωθούν.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε στόρια και στον δικό σας χώρο, τότε επιλέξτε την εταιρεία Cornaros. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και λύσεις κορυφαίας αισθητικής. Μπείτε στα συστήματα σκίασης Cornaros