Πρώτη νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου

Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη επιβλήθηκε 64-51 του Στρατωνίου και πήρε την πρώτη της νίκη στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο της αναμέτρησης και χωρίς να δυσκολευθούν πανηγύρισαν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, δείχνοντας πως επηρεάστηκαν θετικά από την παραίτηση και επιστροφή του κόουτς Μυριούνη στην τεχνική ηγεσία.

AO Αγρινίου-Στρατώνι 64-51
Δεκάλεπτα: 18 – 15, 37 – 29, 49 – 42, 64 – 51.
Διαιτητές: Δημόπουλος – Κοτσίρης.
VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 8, Μπερερής 12(1), Κυριλής Θ., Μουρατίδης 11(2), Κυριλής Δ., Ρέντζιος, Γκρέκας 4, Μήτσου 6, Σταύρου 17(3), Κασαμπαλής 6, Τάγκας.
Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Γιάννης Χατζούλης): Σπείρας 3(1), Μητσάκης 8(1), Σερέτης, Καραμανώλης, Δελίδης 5(1), Πονόπουλος, Σαμαράς, Φλιάτης Ι. 5, Λευκαδίτης 11(1), Φλιάτης Γ. 4, Πολιτόπουλος 2, Δασκαλόπουλος 13.

Το αήττητο των Μεσολογγιτών έσπασε στην Καβάλα, στην οποία κατέληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί 72-70 του Χαρίλαου Τρικούπη. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν μια μεγάλη νίκη.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Καβάλα-Χαρίλαος Τρικούπης 72-70
Ασπίδα Ξάνθης-Χαλκηδόνα 74-70
Αγρίνιο-Στρατώνι 64-51
Ανατόλια-Φάρσαλα 86-77
Μαχητές Πειραματικού Πεύκων-Ικαροι Σερρών 81-79
Ερμής Λαγκαδά-Γέφυρα 63-54
Ελίμεια-Πευκοχώρι 66-73
Ρεπό οι Τιτάνες Παλαμά

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 5/11)
Χαρίλαος Τρικούπης-Ασπίδα Ξάνθης
Χαλκηδόνα-Αγρίνιο
Στρατώνι-Ανατόλια
Φάρσαλα-Μαχητές Πειραματικού Πεύκων
Ικαροι Σερρών-Ερμής Λαγκαδά
Γέφυρα-Ελίμεια
Πευκοχώρι-Τιτάνες Παλαμά
Ρεπό : Καβάλα