Την Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, υποδέχθηκε στο πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε την κ. Μπακογιάννη για την επίσκεψή της. «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε την κ. Μπακογιάννη η οποία αποτελεί μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και για την χώρα. Επειδή υπήρξε επιτυχημένη αυτοδιοικητικός, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας, μπορεί να καταλάβει σε ποιο σημείο σήμερα έχουν καταντήσει την Τ.Α. Τα οικονομικά των δήμων είναι σε τραγική κατάσταση και προσπαθούμε με χρηστή διαχείριση να αποδώσουμε στους δημότες ότι καλύτερο για τα δεδομένα της εποχής. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγρινίου.
Η βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ζήτησε να ενημερωθεί για τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής: «Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Η πόλη έχει αλλάξει. Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και η οποία δυστυχώς προσκρούει στα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Θέλησα να ενημερωθώ από εσάς έτσι ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε τον βηματισμό μας και να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτική μας για την αυτοδιοίκηση».







