Το πανηγύρι “προδόθηκε” από τα social media

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Αγρινίου ενεργείται προανάκριση σε βάρος ημεδαπού άνδρα για παραβίαση κανόνων τήρησης μέτρων προς περιορισμό της διασποράς της COVID-19.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας βραδινές ώρες της 15-8-2021 προς 16-08-2021 σε περιοχή του Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Καινούργιο, ως διοργανωτής εορταστικής μουσικής εκδήλωσης (πανηγύρι), επέτρεπε σε όρθιους θαμώνες να χορεύουν, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών. Αν και έχουν μεσολαβήσει αρκετές ημέρες από το συγκεκριμένο πανηγύρι, η σχετική ενημέρωση από την αστυνομία, προέκυψε σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, καθώς η παραβίαση των υγειονομικών μέτρων έγινε αργότερα αντιληπτή μέσω των social media.

Στον διοργανωτή της εκδήλωσης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.