Το Οβάλ Γραφείο αφήνει βαριά υπονοούμενα για τους «χορηγούς» του Ζελένσκι
Ο παραμερισμός της Ευρώπης από τον Ντόναλντ Τραμπ, στο μέτωπο των συζητήσεων με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την προσπάθεια εξεύρεσης κοινών τόπων, που θα οδηγήσουν σε τερματισμό τη βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, και θα λυτρώσουν τον ουκρανικό λαό, επιβεβαιώνει την αλγεινή εντύπωση που επικρατεί στο επιτελείο του Αμερικανού Προέδρου για την πολιτική ηγεσία της Ενωμένης Ευρώπης.
Ο Ντόναλντ Τραμπ και το επιτελείο του θεωρούν τους Ευρωπαίους ηγέτες… συνεταιράκια του Μπάιντεν στην «απάτη», όπως τη χαρακτηρίζουν, της Ουκρανίας, με τη… χορηγία του διεφθαρμένου καθεστώτος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με χρήματα και όπλα, διαδικασίες που διερευνά σήμερα το FBI.
Πρόσωπα-κλειδιά του καθεστώτος Μπάιντεν, από τον Άντονι Μπλίνκεν και τον Τζέικ Σάλιβαν, μέχρι τον Τζέφρι Πάιατ και τη Βικτόρια Νούλαντ βρίσκονται υπό έλεγχο από τις δικαστικές αρχές, καθώς το Οβάλ Γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ έχει εντοπίσει ίχνη… περίεργων συναλλαγών με την Ουκρανία, και μέσω Ευρώπης, που συνδέονται με εμπόριο όπλων, ακόμη και με… ξέπλυμα χρήματος.
Τα υπονοούμενα που αφήνει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ για τους Ευρωπαίους και τον ρόλο τους στην ουκρανική κρίση, είναι βαριά. Και αρκετοί κατηγορούν τις Βρυξέλλες και τους υπόλοιπους… πρόθυμους χορηγούς του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και όχι φυσικά του ουκρανικού λαού, ότι δεν θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος, για να μην βρεθούν… μπλεγμένοι.
πηγή :ysterografa.gr