Από τις αναποδιές στη νέα αρχή, αυτό ήταν το σιβυλλικό σχόλιο του δημάρχου Αγρινίου για την έγκριση της χρηματοδότησης που αφορά την επαναδημοπράτηση του έργου για την αντικατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Ποιες ήταν όμως οι αναποδιές δεν μας είπε ο δήμαρχος…. Σίγουρα δεν του άρεσε το γεγονός ότι ο δήμος Αγρινίου περίμενε σχεδόν δύο χρόνια να εγκριθεί το σχετικό κονδύλι… Όμως αυτό ήταν το αποτέλεσμα της αναποδιάς και όχι η ίδια η αναποδιά.
Τι είδους αναποδιά μπορεί να έτυχε στο δήμαρχο, όταν ο αρμόδιος υπουργός και κλειδοκράτορας του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, έχει καταγωγή από το Αγρίνιο… Όσο η χρηματοδότηση του έργου παρέμενε σε εκκρεμότητα χρήματα από το Υπουργείο για αθλητικά έργα στο μεσοδιάστημα πήραν ο δήμος Μεσολογγίου και ο δήμος Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία και αρκετοί ακόμα δήμοι σε όλη τη χώρα.
Με Αγρινιώτη Υπουργό λέμε ότι μας έτυχαν αναποδιές… Αν όμως ο υπουργός ήταν Κρητικός, Πελοπόννησος ή βορειοελλαδιτής… Τι θα λέγαμε; Και πότε θα μας έδιναν τα χρήματα για το ταρτάν, το 2030;
Μήπως τελικά οι… αναποδιές ήταν τρικλοποδιές… από το κάποιους εντός της ΝΔ προς το Δήμαρχο; Ή μήπως την τρικλοποδιά την έχει βάλει ο ίδιος o Δήμαρχος στον εαυτό του, καθώς το κόμμα με όσα λέει και κάνει τον θεωρεί μη ελέγξιμο;