Βόνιτσα: Μάζωξη του συνδυασμού Αποστολάκη με το βλέμμα στο 2028

Την Κυριακή 5 Απριλίου, ανήμερα των Βαΐων, με πρωτοβουλία του πρώην Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη πραγματοποιήθηκε πολιτική συγκέντρωση στη Βόνιτσα με τη συμμετοχή των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, καθώς επίσης και προέδρων και των επικεφαλής των τοπικών κοινοτήτων (εκεί όπου δεν υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος) των συνδυασμών των εκλογικών αναμετρήσεων του 2019 και 2023.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης «ο δήμος βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση όλων των εποχών», οπότε για την αντιπολίτευση ξεκινούν οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2028. Για το λόγο αυτό συζητήθηκε ο νέος εκλογικός νόμος και το επόμενο διάστημα αναμένεται να επαναληφθεί η διαδικασία με τη συνέλευση ουσιαστικά της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωση της παράταξης του Γ. Αποστολάκη αναφέρονται τα εξής:
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε αρχικά ο νέος εκλογικός νόμος που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο οποίος αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση το προσεχές διάστημα, ενώ παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στην πορεία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κατά τα δύο τελευταία έτη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και πρώην Δήμαρχος, κ. Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί από τη θέση της αντιπολίτευσης, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την πορεία του Δήμου υπό τη σημερινή δημοτική αρχή, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει αποτύχει στο έργο της και έχει οδηγήσει το δήμο μας στη χειρότερη κατάσταση όλων των εποχών μέχρι σήμερα.Περαιτέρω κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αρκετοί έλαβαν το λόγο και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη συνέχεια της παράταξης.

Παράλληλα ο ίδιος ο επικεφαλής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη ,που ακόμη μια φορά δείχνουν στο πρόσωπό του, ζήτησε να ξεκινήσει διάλογος και διαβούλευση με παρατάξεις, τοπικούς φορείς και πολίτες. Στόχος την επομένη των εκλογών του 2028, ο Δήμος να επανέλθει σε τροχιά κανονικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Τέλος, o επικεφαλής και όλοι οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν να πραγματοποιηθεί μία δεύτερη πιο ευρεία συνάντηση, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων και στελεχών του συνδυασμού των εκλογών του 2019 και του 2023, καθώς και νέων προσώπων, προκειμένου να εκτιμηθούν τα αποτελέσματα της διαβούλευσης.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews