Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026, προγραμματισμένη διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου.
Στο πλαίσιο της διανομής διατέθηκαν νωπά προϊόντα ζωικής προέλευσης και τρόφιμα μακράς διάρκειας, με στόχο την ουσιαστική στήριξη συμπολιτών μας και οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί μια σταθερή δομή κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, συμβάλλοντας στην κάλυψη βασικών αναγκών των ωφελουμένων και ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.
Ο Δήμος Αγρινίου συνεχίζει με συνέπεια να υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προστασίας, παραμένοντας δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη και προωθώντας πολιτικές έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης.






![Eντυπωσιακή ως συνήθως η Αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου [pics]](https://www.agrinioculture.gr/wp-content/uploads/2025/10/navmaxia-1-100x70.jpg)
