Διεξήχθησαν χθες οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, με την εκλογή του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, των ι εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο.
Νικήτρια αναδείχθηκε η «Ιατρική Ενότητα» (ΝΔ) με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του Συλλόγου Παντελή Παπαθανάση, που κατέλαβε οκτώ έδρες, δεύτερη η “Προοδευτική Κίνηση Γιατρών” (ΣΥΡΙΖΑ) με δύο έδρες και τρίτη η “Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση” (ΚΚΕ) που εξέλεξε μια έδρα. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το αποτέλεσμα είναι μάλλον απογοητευτικό για την παράταξη που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που διανύουμε μια περίοδο, όπου το θέμα της Υγείας είναι διαρκώς στην κορυφή της επικαιρότητας και οι μνημονιακές πολιτικές έχουν επιφέρει μια σειρά από προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα από την «Ιατρική Ενότητα» εκλέγονται οι : Παντελής Παπαθανάσης, Γιώργος Αγραφιώτης, Απόστολος Βασιλόπουλος, Αθανάσιος Ζήσης, Κωνσταντίνος Ζογανάς, Σκιαδάς Δημήτριος, Ξυλωμένος Απόστολος, Μπόνας Απόστολος από την “Προοδευτική Κίνηση Γιατρών” οι Λεωνίδας Διονυσόπουλος και Κωνσταντίνος Τσούτσας και από την “Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση” ο επικεφαλής της Κωνσταντίνος Σιδέρης.