Στο «Παπαστράτειο» το θεατρικό έργο «Αλαντίν»

Στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας ο Θεατρικός οργανισμός «Ηλιαχτίδα» παρουσιάζει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο «Παπαστράτειο», το θεατρικό έργο «Αλαντίν». Το έργο βασίζεται στο γνωστό, κλασικό παραμύθι της Ανατολής που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές παιδιών και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους…

Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, που διαδραματίζεται στην παραμυθένια Βαγδάτη, σε σκηνοθεσία Άλκη Ζερβού, με αξιόλογους ηθοποιούς, πρωτότυπη μουσική, φανταστικά κοστούμια, υπέροχα σκηνικά και εντυπωσιακά εφέ.

Το έργο αναφέρεται στις περιπέτειες του Αλαντίν και στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος. Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, ο φτωχός, κατεργάρης μα καλόκαρδος Αλαντίν, συναντά στο δρόμο του έναν άγνωστο άντρα που του παρουσιάζεται σαν θείος του – αδελφός του μακαρίτη του πατέρα του. Αυτός όμως είναι ο κακός μάγος Τζαφάρ που προκειμένου να πραγματοποιήσει τα πανούργα σχέδιά του ξεγελάει τον φτωχό Αλαντίν, τον πηγαίνει σε μια μυστηριώδη σπηλιά… εκεί όμως εμφανίζεται το Τζίνι… και τότε… η συνέχεια στο θέατρο.

Θα δοθούν δύο μόνο παραστάσεις, το πρωί στις 11.30 και το μεσημέρι στις 3.00. Για κρατήσεις θέσεων τηλέφωνο: 6944 577683.