Χάβος : “Απελευθερωθήκαμε μετά το γκολ” – Αραμπατζής : “Μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα” [HDvideo]

Ο Μάκης Χάβος μίλησε πολύ λίγο στη συνέντευξη τύπου καθώς του είχε κλείσει η φωνή, ωστόσο σημείωσε πως στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε φλύαρη υπεροχή, χωρίς σωστά επιθετικά τελειώματα. “Μετά το πρώτο γκολ απελευθερωθήκαμε και στη συνέχεια ήμασταν πολύ καλύτεροι” είπε χαρακτηριστικά και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Από την πλευρά ο προπονητής του Πιερικού Ντούσαν Μιτόσεβιτς είπε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του μετά την καλή ψυχολογία που είχε ο Παναιτωλικός από την νίκη με τον Απόλλωνα. “Στο πρώτο μέρος παλέψαμε και είχαμε μια καλή τακτική. Δεχτήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Όμως το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού μας “σκότωσε”…. Καθαρή και δίκαη η νίκη του Παναιτωλικού”

Ο Νίκος Αραπατζής ανέφερε : “Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε για να έχει συνέχει η νίκη μας στην Ριζούπολη. Το πρώτο γκολ μπήκε σε καθοριστικό σημείο και έτσι απελευθερωθήκαμε και μας βγήκανε κάποιοι αυτοματισμοί. Μετά από τις μεταγραφές υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα και άλλα περιθώρια βελτίωσης, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά”.


Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr