Η νέα φανέλα κάτω από την οποία θα πάλλεται η Παναιτωλική καρδιά [HDvideo + pics]

Πραγματοποίηθηκε σήμερα το βράδυ η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναιτωλικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και η επισημοποίηση της συνεργασίας της ΠΑΕ με την εταιρεία αθλητικών ειδών UMBRO. Στις εγκαταστάσεις του EMILEON SportCenter βρέθηκαν δεκάδες φίλοι του Παναιτωλικού αλλά και εκπρόσωποι της ΕΠΣΝΑ, του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, του Συλλόγου Παλαιμάχων, των Συλλόγων των οργανωμένων φιλάθλων και φυσικό σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr στιγμιότυπα από την παρουσίαση

Σε μια συμβολική κίνηση η ΠΑΕ τύπωσε στις πρώτες νέες φανέλες της ομάδας τα ονόματα παλιών θρύλων του Παναιτωλικού
Σε μια συμβολική κίνηση η ΠΑΕ τύπωσε στις πρώτες νέες φανέλες της ομάδας τα ονόματα παλιών θρύλων του Παναιτωλικού

Την παρουσίαση της φανέλας έκαναν αρχικά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας που φορούσαν τις νέες φανέλες με τυπωμένα τα ονόματα παλιών θρύλων του Παναιτωλικού όπως ο Ρόκος, ο Παπαδόπουλος (Γάλλος), ο Κωνσταντόπουλος, ο Κουτσογιάννης, ο Μπάθας και ο Μήτσου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας που απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της ομάδες τους ευχήθηκε “να κάνουν τη φανέλα αυτή, να τη θυμούνται και οι ίδιοι αργότερα και όλος ο κόσμος, τη φανέλα που να μας ανέβασε ένα σκαλί ψηλότερα από εδώ που είμαστε”. “Έχουμε εμπιστοσύνη” συνέχισε “στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές ότι μπορούν και θα τα καταφέρουν στον καλύτερο βαθμό”. Ακόμη πρόσθεσε πως “όλοι μας κάνουμε όνειρα για την ομάδα, όλοι μας βλέπουμε κάπου παραπέρα, όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε την ομάδα μας για πολλά χρόνια στην ίδια κατηγορία, με τη συμπαράσταση όλων σας η δίοικηση έχει αναλάβει το ρόλο να βοηθήσει σε ό,τι επιθυμεί ο κάθε αγνός Παναιτωλικός και να παλέψουμε αυτή τη χρονιά να κάνουμε τον Παναιτωλικό ακόμα καλύτερο”. Και έκλεισε στέλνοντας το εξής μήνυμα στον κόσμο της ομάδα : “σταθείτε δίπλα στην ομάδα και προστατέψτε την”.

Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος της Umbro που αναφέρθηκε στην τεχνολογία με την οποία είναι φτιαγμένη η νέα φανέλα του Παναιτωλικού. Και τέλος η παρουσίαση έκλεισε με τους Ράφαελ, Ιωάννου, Καλί, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλο, Καλογέρη, Γοδόι, Πόι και Θεοδωρίδη να ποζάρουν με τις νέες εμφανίσεις : την εντός έδρας ριγές που επέλεξαν μέσα από ψηφοφορία οι φίλαθλοι της ομάδας, την εκτός έδρας κίτρινη και την ουδέτερη λευκή.