Με τον Απ. Κατσιφάρα ο Θ. Καλαβρουζιώτης

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιου Καλαβρουζιώτη (Διευθυντικό Στέλεχος Τραπεζικού Ομίλου – π. Δημοτικός Σύμβουλος Χάλκειας-Ναυπακτίας):

«Σε μια εποχή που απαιτεί νέους ανθρώπους και φρέσκες ιδέες σε μια εποχή που απαιτεί πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να διεκδικεί το μέλλον που της αξίζει αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις πολιτικές που αφορούν σε όλους τους κλάδους της οικονομίας μας.
Οφείλουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε, στον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα να αξιοποιήσουμε την εμπειρία των 3,5 ετών για να αναπτύξουμε περαιτέρω τεχνογνωσία ,γύρω από το πώς θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε, να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας , την γεωργική/κτηνοτροφική/αλιευτική παράγωγη μας-, την τουριστική δυναμική μας -την αθλητική μας παράδοση-τα φυσικά πλεονεκτήματα μας-τις πύλες εισόδου των λιμανιών μας-τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας-τον ήλιο-την θάλασσα-τα ποτάμια μας και τις λίμνες μας -τα μνημεία μας , μα πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους μας, για τη δημιουργία οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα το περιβαλλοντικό απόθεμα της κάθε περιοχής.
Η οικονομική κρίση δεν αποτέλεσε, ούτε αποτελεί για εμάς άλλοθι και αδιέξοδο, αλλά πρόκληση και πείσμα.
Η απάντηση στην κρίση είναι η ανάληψη δράσης και οι νέες καινοτόμες ιδέες. Στον τόπο μας χρειάζεται όσο ποτέ να στραφούμε σε νέες ιδέες για το είδος και τον τρόπο των καλλιεργειών, για την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων μας, για τον ποιοτικό τουρισμό, για την στήριξη του εμπορίου, για την στήριξη της εκπαίδευσης και την αξιοποίηση της νέας γενιάς επιστημόνων.
Σε αύτη την πορεία λοιπόν, μια πορεία προόδου και ανάπτυξης για την ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ που αξίζει ένα καλύτερο αύριο, σας καλώ να συμπορευτούμε με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα .