Επιτυχίες για τους μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου στις πανελλήνιες

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιτυχία των μαθητών του τμήματος γραμμικού / ελευθέρου σχεδίου και την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πρώτης τους επιλογής. Αναλυτικά, 9 από τους 10 συνολικά υποψηφίους που διαγωνίσθηκαν, πέτυχαν την εισαγωγή τους: 2 – σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη 1 – σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πάτρα 1 – σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Βόλος 1 – σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χανιά 1 – σχολή Design, Μηχανικών σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Σύρος 1 – σχολή Εσωτ. Αρχιτεκτονικής, Διακόσμ. & Σχεδ. Αντικειμένων, Αθήνα 2 – σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Ιωάννινα

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, ευχές για δημιουργικά χρόνια στην σπουδαστική και επαγγελματική τους πορεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τις δυο διδάσκουσες των τμημάτων σχεδίου και τον καλλιτεχνικό δ-ντη του Εικαστικού Εργαστηρίου προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους σε ένα τολμηρό εγχείρημα που, κόντρα στα κακώς κείμενα των καιρών μας, προσπαθεί να δώσει σε όλους τους νέους δικαίωμα στην εκπαίδευση, στη γνώση, στην τέχνη, να θέσει στόχους και προβληματισμούς για την κοινωνία του αύριο.Μέσα από τη χαρά τους νοιώθουμε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι.

Παράλληλα σας ανακοινώνουμε πως η έκθεση με έργα των παιδιών της περυσινής χρονιάς θα παρουσιαστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν –ειδικά για φέτος– στα μέσα Οκτωβρίου, σε νέο χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο, στο κέντρο της πόλης. Η έναρξη εγγραφών θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.