Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard στην Τριχωνίδα [HDvideo + pics]

Η καρδιά του Wakeboard χτύπησε δυνατά το Σαββατοκύριακο στην Τριχωνίδα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο χώρο του αθλήματος, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο και την Τριχωνίδα με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr ένα μέρος από τις εντυπωσιακές εικόνες που πρόσφεραν οι αθλητές

Η διοργανώση έλαβε χώρα υπό την ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι & Wakeboard και του Αθλητικού Συλλόγου «Τρίτωνας» Αγρινίου. Μάλιστα το Σάββατο διοργανώθηκε παράλληλα, ως μια πρόγευση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το 5ο Trichonian Wakeboard Cup 2014 από τον Αθλητικό Σύλλογο «Τρίτωνας.Η όλη διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οι αθλητές έφυγαν από το Αγρίνιο και την Τριχωνίδα με τις καλύτερες εντυπώσεις για το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Εξάλλου τα καθαρά και ήρεμα νερά της Τριχωνίδας προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για το Wakeboard, για την ακρίβεια τις καλύτερες συνθήκες πανελλαδικά.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν αναμφισβήτητα ένα ακόμη βήμα για την ανάδειξη και την προβολή της Τριχωνίδας και του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου, δυστυχώς όμως αυτά τα βήματα γίνονται μόνο από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, όπως αυτή του “Τρίτωνα”, και με ελάχιστη έως μηδενική αρωγή από άλλους φορείς, την αυτοδιοίκηση και το κράτος.