“The Gone Girl” στον Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 θα ξεκινήσει τις προβολές των ταινιών.

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε / The Gone Girl ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 9.30 μ.μ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Απολαυστικό και καθηλωτικό, το φιλμ δεν κουράζει παρά τη μεγάλη του διάρκεια και αναδεικνύει τη Ρόζαμουντ Πάικ σε μοιραία ηρωίδα της χρονιάς, με διπλή ταυτότητα που ο Χίτσκοκ θα ζήλευε.

Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας, ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο. Ένας άνδρας κατηγορείται από όλους ότι σκότωσε τη γυναίκα του, η οποία εξαφανίστηκε, αφήνοντας ενοχοποιητικά ίχνη. Η δομή του ψυχολογικού θρίλερ γίνεται πρώτης τάξεως καμβάς για μια μαύρη (κατάμαυρη) δραματική κοινωνική κωμωδία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον μικροαστικό εφησυχασμό και την οικογενειακή υποκρισία. Πώς μπορείς όμως να κάνεις «κωμωδία» χρησιμοποιώντας τα υλικά του θρίλερ και του δράματος; Η απάντηση είναι το ίδιο το όνομα του σκηνοθέτη της ταινίας.Ο αγαπημένος Ντέιβιντ Φίντσερ είναι και πάλι μαζί μας !!!
Σκηνοθεσία : Ντέιβιντ Φίντσερ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Κάρι Κουν

Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.30 μ.μ
Les Vacances du Petit Nicolas

Ο μικρός Νικόλας φεύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά του. Στο παραθαλάσσιο θέρετρο στο οποίο καταλύουν θα γνωρίσει καινούργιους φίλους αλλά και την Ιζαμπέλ, μια κοπέλα με γουρλωμένα μάτια που νομίζει πως οι γονείς του την προορίζουν για μέλλουσα γυναίκα του.
Σκηνοθεσία : Λορέν Τιράρ
Πρωταγωνιστούν: Βαλερί Λεμερσιέ, Καντ Μεράντ, Ματεό Μπουασελιέ, Ντομινίκ Λαβανάν
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.30 μ.μ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

• ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ
• ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 3 ΠΡΟΒΟΛΕΣ