«Αιώνιος» τελικός στο κύπελλο γυναικών

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών (αύριο Κυριακή 29/3, 18.00, απευθείας μετάδοση ΝΕΡΙΤ Plus) μετά από τρία χρόνια, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ του «μαχητικού» Πανναξιακού σε έναν εξαιρετικό α’ ημιτελικό γεμάτο ανατροπές!

Κορμιά «έπεσαν» στο κλειστό γυμναστήριο Αγρινίου «Μ. Κούσης» σε ένα ντέρμπι, διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ. Οι «νησιώτισσες» έκαναν το 1-0 στα σετ, οι «πράσινες» ανέτρεψαν την κατάσταση και προηγήθηκαν με 2-1, με την ομάδα της Νάξου να στέλνει το ματς στο τάι μπρέικ, όπου το «καθαρό» μυαλό του Παναθηναϊκού και τα λάθη του Πανναξιακού οδήγησαν το «τριφύλλι» στη νίκη με 3-2 σετ.

Χωρίς να «πατήσουν γκάζι» οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν άνετα με 3-0 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς.Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη από την ώρα που έγινε γνωστό ότι θα συναντηθούν στα ημιτελικά. Ο Ηρακλής Κηφισιάς, που προπορεύεται στην Α2, στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Νικολάκη, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη.

φωτό από το ματς Ολυμπιακός-Ηρακλής Κηφισιάς

φωτό από το ματς Παναθηναϊκός – Παναξιακός