Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση των μαθητών του λυκείου Αιτωλικού

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε στις, 30 Μαρτίου 2015, στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, η παράσταση «Το όνειρο του Σκιάχτρου», από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αιτωλικού.

Την παράσταση υποστήριξε τεχνικά η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό». Θερμά συγχαρητήρια πρώτα στα παιδιά που απέσπασαν τα θετικότατα σχόλια της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου – στα πλαίσια του οποίου δόθηκε η παράσταση – καθώς και σε όλους τους συντελεστές. Την υλοποίηση και την διδασκαλία της υπέροχης παράστασης είχε η καθηγήτρια κα Μαρία Τσιρογιάννη. Η παράσταση θα παρουσιασθεί και στο Αιτωλικό σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Ο δ/ντής του λυκείου Τάσος Φραγκαναστάσης συγχαίρει την καθηγήτρια Τσιρογιάννη Μαρία για τον μεγάλο αγώνα που δίνει σε μορφωτικό και παιδαγωγικό επίπεδο με τους μαθητές μας.

Έπαιξαν οι μαθητές:
Ιωάννου Γιώργος, Μπαρούχου Αναστασία, Κερανούδης Θοδωρής, Ανδρίτσος Γιάννης, Αρχοντούλη Ζωή, Κουτρούμπα Μαριλένα, Χατζίου Ανδριάνα, Παρασκευάς Πάνος, Σουλιώτη Αργυρώ, Αγγελή Παναγιώτα, Σαλλίου Αρμπάνα, Κοντογιάννη Κων/ντινα, Μουρκογιάννη Θεοδώρα, Μπαρούχου Ανδριάνα, Πολίτης Νίκος, Γκιάφη Μαρία, Κερανούδη Έλενα, Ποριτσάνου Αγγελική, Σκύρλα Αγάθη, Τσαντίλας Κων/νος, Σκύρλα Μαριάνθη, Μουσάκου Ζωή, Μαυρομάτη Κων/να, Μπλίκα Θεοδώρα.
Τεχνική Υποστήριξη / φροντιστήριο: Σφυρής Νίκος, Καρέτσος Χρήστος, Τσιρογιάννη Θεοφανία, Ξύστρα Κατερίνα.