«Μπλόκο» στην… Πλατεία για Παναιτωλικό!

φωτο : paravatos.eu

Δεν περνάει και πάρα πολύ καλά στη Νέα Σμύρνη ο Παναιτωλικός…

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Έχει να ηττηθεί από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Έκτοτε τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, μάλιστα. Στη Νέα Σμύρνη όμως τι γίνεται;

φωτο : paravatos.eu
φωτο : paravatos.eu
Ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, ή για να συνταχθεί καλύτερα να συνεχίζει να δείχνει μέσα στο γήπεδο τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις από εποχής Γιάννη Μαντζουράκη στον αγρινιώτικο πάγκο. Τη Δευτέρα (8/2) ωστόσο θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που φέτος έχει αναγκάσει πολλούς να βγάλουν το καπέλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στο ρόστερ που έχει.Ο λόγος για τον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης και αποδεικνύει καθημερινά πως τα αποτελέσματα που φέρνει δεν είναι τυχαία, ούτε είναι ένα πυροτέχνημα κρότου λάμψης, αλλά είναι προϊόν δουλειάς στις προπονήσεις. Οι «κυανέρυθροι» στον πρώτο γύρο είχαν διασύρει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 5-1 κάτι που στο στρατόπεδο της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ξεχαστεί.

Στην έδρα του ο Πανιώνιος έχει την απόλυτη κυριαρχία με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η μοναδική νίκη των «καναρινιών» στη Νέα Σμύρνη είναι σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου το 1995, που απέδρασε με 2-1. Ποτέ, ο Παναιτωλικός δεν έχει κρατήσει τον Πανιώνιο μέσα στο «σπίτι» του στο μηδέν, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναιτωλικος, με γνώμονα τη στατιστική του, απειλείται να χαλάσει το σερί του των τριών αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ επίσης στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει ποτέ να φύγει με το «διπλό». Έναν βαθμό έχει πάρει όλον κι όλον το 2014 με το 1-1 στην 31η αγωνιστική.

πηγή : joinsports.gr