Βροντερό «παρόν» έδωσε και φέτος ο αγρινιώτικος στίβος

Η παράδοση των αγρινιωτών δρομέων μεγάλων αποστάσεων να διακρίνονται σε αγώνες 10000μ., η οποία ξεκίνησε από τον αείμνηστο Μιχάλη Κούση, συνεχίστηκε και φέτος με τον Κώστα Σταμούλη ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ. Εφήβων, Νέων και Ανδρών που διεξήχθη το Σάββατο 22 Μαΐου.
Ο αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου τερμάτισε δεύτερος με νέο ατομικό ρεκόρ 32΄10΄΄, συντρίβοντας το προηγούμενο κατά 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες – βροχή και αέρας – που επικρατούσαν στο αθλητικό κέντρο Μεγάρων.
Στους ίδιους αγώνες, η Γεωργία Σταμούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ. Νέων Γυναικών, παρότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της κούρσας, κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση με επίδοση 40΄10΄΄.
Και οι δύο αθλητές προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Ποσονίδη που συνεχίζει να αναδεικνύει νέους αθλητές, παρά τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες που δεν προάγουν τη συμμετοχή των νέων παιδιών στην ενασχόληση με τον αθλητισμό.