Σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας: 3+1 μοναδικές προτάσεις διακόσμησης

Το σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα είναι οι δύο πιο κεντρικοί χώροι που ορίζουν το σπίτι σας. Αντίστοιχα και τα σύνθετα σαλονιού αλλά και οι ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, ως ογκώδη και κεντρικά έπιπλα, ορίζουν την αισθητική του κάθε χώρου, γι’ αυτό λοιπόν η σωστή επιλογή τους είναι καθοριστική για το σπίτι σας.

Προκειμένου να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα νιώθετε όμορφα και άνετα κάθε μέρα στο σπίτι σας, ακολουθούν μερικές προτάσεις διακόσμησης με σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας για μοντέρνο αλλά και παραδοσιακό στυλ.

ntoylapa-056Το κλασικό είναι πάντα στη μόδα
Οι ξύλινες ντουλάπες κρεβατοκάμαρας σε σκούρες αποχρώσεις που θυμόμαστε από το πατρικό μας σπίτι, είναι διαχρονικές, αφού το κλασικό θα είναι πάντα κομμάτι της μόδας. Αν θέλετε ένα δωμάτιο σε μοντέρνες γραμμές που ταυτόχρονα να διατηρεί το παραδοσιακό του στυλ και να εμπνέει κύρος και σοβαρότητα, τότε οι σκούρες ξύλινες ντουλάπες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την κρεβατοκάμαρα σας. Σημαντικό στοιχείο να προσέξετε να έχουν πολλούς και άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να καλύψουν στην εντέλεια τις ανάγκες του σπιτιού σας.

ntoulapa-051Η Νέα Υόρκη στο σπίτι σας
Για πιο περιπετειώδεις τύπους, προτείνουμε μοντέρνες ντουλάπες κρεβατοκάμαρας με σχέδια που σας ταξιδεύουν και σας εξασφαλίζουν όνειρα γλυκά. Η εντυπωσιακή γέφυρα του Brooklyn στη Νέα Υόρκη δίνει απίθανο στυλ στο δωμάτιο σας και κάνει την ντουλάπα σας ένα πραγματικό έργο τέχνης!

118-Για παραδοσιακούς τύπους
Αν θέλετε το σαλόνι σας να έχει το ίδιο κλασικό πατροπαράδοτο στυλ αλλά ταυτόχρονα να σας παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες για όλες σας τις συσκευές τότε η μαγική λέξη είναι Καρυδιά! Το ξύλο καρυδιάς χαρίζει σοφιστικέ στυλ και κύρος στα έπιπλα σας, κάνοντας το σαλόνι σας ταυτόχρονα παραδοσιακό αλλά και προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα.

syntheto-space-131Φουτουριστικό στυλ από άλλη διάσταση
Για εξαιρετικά μοντέρνα σπίτια με στυλ που ξεχωρίζει και ακολουθεί τα δεδομένα της σύγχρονης (και μελλοντικής) αισθητικής, τα σύνθετα σαλονιού με λευκές λακαριστές επιφάνειες και γεωμετρικές φόρμες είναι η ιδανική πρόταση για τον χώρο σας.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας επίπλων Καϊμασίδης κα βρείτε ακόμα περισσότερες λύσεις σε σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας στη Θεσσαλονίκη.