Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα;»

Ο Δήμος Αγρινίου, οι Εκδόσεις Αρμός & το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» συνδιοργάνωσαν παρουσίαση βιβλίου, με τίτλο: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα ;», των Δημήτρη Τζουβάλη & Αρσινόης Σερμιντζέλη.
Η παρουσίαση έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου στο κτίριο της π. Τράπεζας της Ελλάδος.
Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας – φιλόλογος κα Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου, ενώ αναφορά έκαναν και οι: κα Χριστίνα Παπατριανταφύλλου- Ναούμη & η κα Κική Μόσχου.
Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο συγγραφέας, κ. Δημήτρης Τζουβάλης.
Η δομή, ο τρόπος γραφής, η γλώσσα, η αγωνία ως το τέλος, αλλά και οι οικονομικές και πολιτισμικές επιπτώσεις της μεγαλύτερης αναπτυξιακής επένδυσης στη μεταπολεμική Ελλάδα, συντελούν σε ένα μυθιστόρημα μοναδικό , καθηλωτικό και αξιέραστο. Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρεθήκαν οι :
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία απηύθηνε και σύντομο χαιρετισμό , ο π. Δήμαρχος Αγρίνιου και π. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ Γιάννης Βαινάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σοφρώνης Κωνσταντίνος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.
Ακολούθησε διάλογος με το κοινό.