Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Μεσολόγγι, απλήρωτοι στο Αγρίνιο

Καταβλήθηκαν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεσολογγίου τα δεδουλευμένα για τα εξαιρέσιμα 4 μηνών την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγρινίου που περίμεναν σήμερα να εγκριθούν τα εντάλματα από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω φόρτου εργασίας.

Η εμπλοκή στην έγκριση των σχετικών ενταλμάτων είχε παρατηρηθεί εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου “έτρεξαν” πιο γρήγορα την διαδικασία για έγκριση νέων ενταλμάτων κάτι που σε συνδυασμό με την παρέμβαση του Σωματείου των Εργαζομένων στην Επίτροπο, απέδωσε καρπούς. Για τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Αγρινίου η έκδοση νέων ενταλμάτων καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να παραταθεί η εμπλοκή. Μάλιστα όπως πληροφορείται το ΑγρίνιοCulture.gr τις τελευταίες ημέρες διακινείται η φημολογία για αντικατάσταση της Επιτρόπου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί πιθανότατα θα σημάνει περαιτέρω καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν, πριν δέκα ημέρες στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Δ. Μιχάλης ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε πως “υπήρξε μία εμπλοκή για την οποία δυστυχώς η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα”. Ενώ σχετικά με τη διαφαινόμενη “αστοχία” των υπηρεσίων του νοσοκομείου Αγρινίου είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Δεν θα ασχοληθώ με το γιατί υπήρξε η εμπλοκή, γιατί αν ασχοληθούμε θα αρχίσουμε να μιλάμε για καλούς και κακούς υπαλλήλους… Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι έγιναν οι ενέργειες να ξεμπλοκάρει το θέμα και ήδη σήμερα ετοιμάζονται ξανά τα εντάλματα.»